#Hiburan: Neelofa Umum Bakal Berhenti Mengacara Program MeleTOP

Selepas tujuh tahun mengendalikan rancangan MeleTop, Neelofa membuat pengumuman mengejutkan bahawa dia tidak akan lagi mengacarakan program tersebut bermula tahun depan. Disember ini adalah bulan terakhir dia bertugas sebagai pengacara di MeleTOP.

neelofa

Neelofa tidak dapat menahan perasaan hiba dan sedih saat mengumumkan pengunduran dirinya itu ketika siaran langsung rancangan itu semalam.

Neelofa menangis umum bakal

tinggalkan MeleTOP

Tidak dinafikan dia cukup sinonim dengan MeleTOP dan Neelofa akui keputusan itu sangat sukar untuk dibuat memandangkan dia sudah lama dan serasi dengan program berkenaan. Bagaimanapun, dia terpaksa berbuat demikian kerana ingin mengejar impiannya yang lain serta akan terbabit dengan beberapa lagi program baharu di Astro.

Netizen sedih Neelofa berhenti

mengacara

neelofa berhenti mengacara meletopneelofa berhenti mengacara meletopneelofa berhenti mengacara meletopneelofa berhenti mengacara meletopneelofa meletopneelofa

Untuk makluman anda, Neelofa mula mengendalikan program MeleTOP pada tahun 2012 bersama rakan pengacaranya, Nabil Ahmad.

Berbicara mengenai siapakah yang bakal menggantikan Neelofa, pihak Astro berkata perkara itu akan diumumkan pada bulan Januari nanti.

neelofa

Agak sedih juga mendengar pengumuman Neelofa ini dan kami pasti ramai yang akan merinduinya. Apa-apa pun, kita doakan yang terbaik buat Neelofa, semoga dia terus sukses.

Kredit Foto : Instagram MeleTOP

Kredit Video : YouTube MeleTOP


sumber: beautifulnara.com #superpantas

Post a Comment

0 Comments