#Hiburan: Temui Zul Ariffin Dan Dapatkan Hadiah Bernilai RM 1,466 Di Pelancaran Kedai “Flagship” OPPO di The Gardens

Anda peminat pelakon sado Zul Ariffin? Teringin nak berjumpa dan melihat kekacakan Zul Ariffin secara face to face? Ha, peluang yang anda nanti-nantikan selama ini akhirnya telah tiba. Zul Ariffin bakal tampil di majlis pelancaran kedai “flagship” pertama OPPO di The Gardens pada 30 November ini. Inilah masanya untuk anda bertemu dengan Zul Ariffin sambil melihat telefon-telefon canggih keluaran OPPO.

zul ariffin di majlis pelancaran flagship oppo di the gardens

Buat para peminat Zul Ariffin, inilah peluang untuk anda beramah mesra dengan pelakon ini secara up, close and personal. Berikut adalah informasi lengkap tentang majlis pelancaran kedai “flagship” OPPO ini.

Tarikh: 30 November 2019 (Sabtu)
Masa: 3 petang
Lokasi: The Gardens Mall, Kuala Lumpur

zul ariffin di majlis pelancaran flagship oppo di the gardens

Lebih menarik, model terkini OPPO Reno 10x Zoom 128GB Special Edition juga akan dipertontonkan buat pertama kali di majlis ini. Anda bakal membawa pulang hadiah bernilai RM1,466 sekiranya anda melakukan pre-order telefon tersebut ketika majlis itu berlangsung.

zul ariffin di majlis pelancaran flagship oppo di the gardens

Antara hadiah-hadiah yang boleh menjadi milik anda ketika majlis pelancaran kedai “flagship” OPPO ini ialah FUJIFILM Instax Mini Link Smartphone Printer bernilai RM548, OPPO Enco Q1 – Bluetooth Noise Canceling Headphone berharga RM599 dan juga VOOC Charging Pro berharga RM299. Best kan?

Selain itu, OPPO Reno 10x edisi khas Barcelona juga akan dijual pada harga diskaun iaitu hanya RM3199 sahaja. Siap dapat hadiah PERCUMA iaitu beg Barcelona bernilai RM299, Enco Q1 Headphone berharga RM599 dan VOOC powerbank bernilai RM269. Memang berbaloi-baloi!!!

zul ariffin di majlis pelancaran flagship oppo di the gardens

Tidak ketinggalan pelbagai aktiviti menarik disediakan khas untuk para pelanggan OPPO seperti:-

  1. Pembersihan percuma dan servis maintenance tanpa caj pekerja. Sekiranya telefon anda perlui dibaiki, jangan risau sebab ada diskaun bakal diberikan.
  2. 100 pengunjung terawal yang hadir ke majlis tersebut dan memuatnaik gambar dengan Zul Ariffin di majlis pelancaran flagship OPPO di The Gardens dengan hashtag #OPPO_TheGardens bakal memenangi hadiah misteri. Siapa cepat dia dapat. Tertakluk kepada terma dan syarat.

zul ariffin di majlis pelancaran flagship oppo di the gardens

Last but not least, anda pasti akan teruja dengan spesifikasi OPPO Reno 10x Zoom 128GB Special Edition berwarna biru yang telah dinaiktaraf untuk mencapai kesempurnaan. Memang ia adalah sebuah smartphone yang perfect!!!

Specs OPPO A9 2020
Screen New 6.5’’ Waterdrop Screen
Sunlight Screen
Corning Gorilla Glass 3+
Blue Shield
Color Marine Green or Space Purple
Rear cameras 48MP Main Camera + 8MP Ultra Wide Angle Lens (119’) + 2MP Portrait Lens + 2MP Mono Lens
Ultra Night Mode 2.0
4k Video Shooting
Video Stability
Front camera 16MP (79’) AI Beautification
Storage 8GB RAM + 128GB Storage
Audio Dolby Atmos Sounds Effects
Dual Stereo Speakers
Ultra Linear Speaker
OS ColorOS 6 (Based on Andorid 9.0)
Others 5000 mAh battery, supporting reverse charging
Three card slot (Dual sim + microSD)

Jadi tunggu apa lagi? Jom lihat sendiri kekacakan Zul Ariffin ketika majlis pelancaran kedai “flagship” OPPO di The Gardens. Maklumat lanjut layari https://www.oppo.com.my/


sumber: beautifulnara.com #superpantas

Post a Comment

0 Comments