#Hiburan: “Saya Dah Cibuk Muka Saya Dan Samak”- Pegang Husky, Nabila Huda Bagi Penjelasan Awal

Orang Malaysia biasalah, mana boleh ada selebriti yang buat silap sikit. Mesti akan jadi bahan untuk ‘membawang’ punya. Jadinya sesiapa yang bercita-cita nak jadi artis di sini, perlulah mempunyai mental yang kuat supaya tak goyah apabila ‘diserbu’ suatu hari nanti.

Banyak kali juga kita dengar artis baru mengeluh mengenai kehidupan selebriti yang memenatkan. Pun begitu, artis senior yang sudah biasa menghadap hencapan orang ramai kini sudah lali dengan perkara sedemikian. Mereka kini lebih tenang dalam memberi respons mengenai sesuatu perkara bagi menenangkan orang ramai.

Contoh selebriti tanah air yang paling ‘cool’ ialah Nabila Huda atau pun lebih mesra dipanggil sebagai Abil. Baru-baru ini, pelakon wanita itu telah memuat naik gambarnya bersama seekor serigala berbaka Husky.

 

View this post on Instagram

 

Hello Everybody!?? (Relax..Saya dah cibuk muka Saya Dan samak)?

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Comel sungguh ekspresi Abil dan haiwan itu! Tapi yang menjadi perhatian netizen ialah kapsyen yang ditulis pada entri itu. Pelakon wanita itu awal-awal lagi sudah memaklumkan bahawa dia telah menyamak mukanya selepas bermain dengan haiwan itu.

Rata-rata peminat turut memberikan reaksi kepada kapsyen Abil itu dan mengeluh kerana wanita itu perlu memberi penjelasan dahulu supaya tidak ‘diserang’ oleh netizen.

nabila huda bagi penjelasan awal tentang dia memegang husky

Pandai Abil perjelas awal-awal supaya ‘acik bawang’ tak boleh serang. Biasalah mulut orang, kita mana boleh tutup kan? Pelakon wanita itu juga kelihatan sedang berseronok berjalan bersama keluarganya ke luar negara. Semoga bergembira!

Sumber: MediaHiburan


sumber: beautifulnara.com #superpantas

Post a Comment

0 Comments