#Hiburan: Konon Burukkan Bekas Tunang, Pengurus Syafie Naswip Dedah Perangai Sebenar Aishah Azman?

Kontroversi putus tunang pelakon Syafie Naswip dan Aishah Azman sehingga hari ini masih menjadi tanda-tanya. Apakah punca sebenar pasangan yang sebelum ini begitu mesra bersama tiba-tiba bertindak memutuskan hubungan mereka. Pelbagai spekulasi liar timbul termasuklah dakwaan Syafie mengasari bekas tunangnya.

syafie naswip

Baru-baru ini, dakwaan terhadap kes ugut dan mendatangkan kecederaan terhadap Aishah berakhir apabila pihak pihak pendakwa raya membuat keputusan kes tersebut Tindakan Lanjut (TTL) kerana tiada keterangan yang mencukupi dan terbukti Syafie tidak bersalah.

Terbaru, kecoh pendedahan oleh pengurus Syafie iaitu Badrul Hisham mengenai apa sebenarnya yang terjadi sebelum pasangan itu putus tunang. Ia juga bagi menjawab tuduhan Aishah yang mengatakan Syafie menjalinkan hubungan songsang.

syafie naswip aishah azman

Aishah cemburu hubungan akrab

Syafie dan adik angkat

syafie naswip aishah azman

Masalah mula timbul apabila Aishah cemburu dengan hubungan akrab Syafie dengan adik angkatnya, Sapawi Johnson. Malah, aktres itu dan dua ahli keluarganya dikatakan pernah menumpang di rumah Syafie hampir sebulan lamanya atas sebab ingin melarikan diri.

Bukan itu sahaja, Aishah juga didakwa cuba untuk menyingkirkan adik angkat Syafie dari rumah.

syafie naswip aishah azman syafie naswip aishah azman syafie naswip aishah azman syafie naswip aishah azman

Terkejut bagaimana wartawan boleh

tahu dan laporkan kes Syafie pukul

bekas tunang

syafie naswip aishah azman syafie naswip aishah azman Terdahulu, pada 26 Jun lalu, Aishah dalam laporannya mendakwa Syafie datang ke rumahnya di Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan dan berlaku pertengkaran di dalam kereta aktor terbabit. Malah, Syafie turut didakwa mengeluarkan kata-kata kesat  dan memukul bekas tunangnya itu. Akibat insiden tersebut, akhirnya ikatan pertunangan mereka terputus pada 21 Julai lalu.

Sumber Berita : mStar Online & Badrul Hisham


sumber: beautifulnara.com #superpantas

Post a Comment

0 Comments