#Hiburan: Dakwa Diperlakukan Seperti Penjenayah, Ibu Sufie Rashid Kesal Dengan Perangai Menantu

Sekali lagi kisah masalah peribadi antara penyanyi kelahiran Singapura, Sufie Rashid dan ibunya kandunganya menjadi perhatian ramai.

ibu sufie rashid diperlakukan seperti penjenayah

Sudah beberapa kali juga mereka bersengketa dan pernah juga Sufie dituduh sebagai anak derhaka kerana membelakangkannya.

Terbaru, ibu Sufie meluahkan rasa tidak puas hati mendakwa dirinya diperlakukan seperti penjenayah ketika majlis perkahwinan anaknya. Ada pihak yang cuba menghalangnya dan adik-beradik Sufie untuk hadir ke majlis tersebut.

“Diperlakukan seperti penjenayah.

Ada anasir jahat hasut singkirkan

saya dan anak-anak”

ibu sufie rashid

Kesal dengan perangai menantu yang

tidak mengendahkan ibu mertua

sufie rashid

Menerusi video yang dimuat naik, dapat dilihat isteri Sufie meninggalkan pelamin saat ibu mertuanya berpelukan dan mencium Sufie, tanda kasih kepada anaknya. Sufie cuba untuk menghalang isterinya tetapi tidak berjaya dan wanita itu berlalu pergi begitu sahaja.

“Semoga diberi hidayah buat semua

anasir jahat yang menghasut”

ibu sufie rashid kesal dengan perangai menantuBukan kali pertama salah faham antara dua beranak ini berlaku dan setakat ini pihak Sufie dan isteri belum lagi memberikan sebarang respon mengenai isu ini. Apa-apa pun, kami harap mereka dapat menyelesaikan segala kemelut dengan baik, tidak manis untuk ibu dan anak terus bermasam muka.

Sumber Berita : Irma Mahamud


sumber: beautifulnara.com #superpantas

Post a Comment

0 Comments