#Hiburan: Nikmati Kebebasan Sepenuhnya Dalam Hidup Anda Dengan Hanya Serendah RM28 Sahaja

Kebebasan. Satu perkataan yang cukup besar maknanya. Apakah erti kebebasan bagi anda? Adakah bebas sepenuhnya dari hutang? Tiada sebarang kekangan dan anda bebas melakukan apa sahaja? Atau ia membawa erti kebebasan dari semua masalah? Dan adakah kebebasan itu MAHAL harganya?

pelan internet murah

Di dunia yang serba moden ini, benda yang sering menemani kita di sisi tidak lain tidak bukan ialah SMARTPHONE. Sebab itu kita memerlukan KEBEBASAN untuk memilih plan telefon yang berbaloi, fleksibel dan tiada kekangan macam Celcom Xpax XP Lite™ nie:-

harga celcom xp lite

Bermula dengan RM28 sebulan, kita boleh:-

Sign Up

daftar celcom xp lite

Bebas memillih plan yang fleksibel dengan bayaran bulanan AMAT rendah. Plan asas yang anda akan perolehi ialah 1GB Internet dan panggilan tanpa had untuk RM28 sebulan.

Size Up

xp lite baru

Bebas memilih apa yang diinginkan (data Internet, panggilan telefon, SMS) yang sesuai dengan penggunaan serta keperluan kita. Ada 2 Pass yang boleh anda pilih untuk Size Up iaitu M dan L. Kedua-duanya menjanjikan kepuasan buat mereka yang gemar melayari Internet:-

Pass L M
Monthly Internet 12GB (1GB + 11GB) 5GB (1GB + 4GB)
Free Video Walla™ 3GB 3GB
Total Internet 15GB 8GB
Price RM30/month RM10/month
Total Price RM58/month
(RM28 + RM30)
RM38/month
(RM28 + RM10)

Stay On

daftar xp lite baharu

Dapat ganjaran apabila kita setia bersama Celcom Xpax XP Lite™ lebih dari 6 bulan.

Pass L M
Stay On Bonus
(be rewarded 7th month onwards)
FREE 1-hour of Ultra Hour Pass™ every day FREE Extra 1GB Video Walla™

Dengan bayaran serendah RM28, macam-macam kelebihan dan keistimewaan yang akan anda perolehi apabila melanggan plan XP Lite™ Postpaid ini. Antaranya seperti:-

Terbaik Berbanding Yang Lain

Sekiranya anda membuat perbandingan, ternyata plan XP Lite™ Postpaid ini adalah lebih mantap, lebih Internet dan lebih berbaloi berbanding plan-plan yang ditawarkan oleh syarikat telekomunikasi lain. Memang tak ada yan boleh menandingi plan terbaru Celcom Xpax XP Lite™ ini.

Plan Anda, Cara Anda

Internet tak cukup? Boleh tambah dengan hanya RM1 apabila melanggan Ultra Hour Pass™ melalui aplikasi Celcom Life dan dapatkan internet tanpa had. Nak layan YouTube, Netflix atau Viu sampai lebam? Gunakan plan unlimited untuk video. Plan anda, suka hati anda nak buat macam mana. Tiada halangan, tiada paksaan.

Kepuasan Yang Diperolehi

Dengan rangkaian 4G LTE terbaik, anda akan dapat melayari Internet dengan kelajuan terpantas di Malaysia. Tak adalah tersekat-sekat masa main games, upload gambar kat Instagram pun laju dan paling penting, dapat bukak BeautifulNara setiap hari tanpa sebarang masalah.

6

Dapatkan Smartphone Terbaru

Dengan Celcom Xpax XP Lite™ ini juga, anda boleh menjadi pemilik kepada smartphone terkini apabila anda sign up dengan harga yang cukup berbaloi. Jom kita tengok apa smartphone yang ditawarakan dalam gambar dibawah.

7

Jadi tunggu apa lagi? Mana anda nak dapat harga satu kebebasan dengan membayar serendah RM28 sahaja? Inilah PELUANG yang anda nanti-nantikan selama ini. Maklumat lanjut layari laman rasmi Celcom
sumber: beautifulnara.com #superpantas

Post a Comment

0 Comments