Thursday, 29 August 2019

#Hiburan: Tak Lena Tidur Asyik Berpeluh Di Malam Hari? Ini Solusi Sempurna Untuk Seisi Keluarga Anda


Di suatu hari ketika sedang bersiap-siap untuk masuk tidur, Abang Nara terdengar bunyi mesej Whatsapp di handphone Abang Nara yang bertalu-talu tanpa henti.

Mesti ada something urgent,” getus hati ini. Lalu, Abang Nara terus bangun dari katil dan membaca mesej yang dihantar oleh kawan baik nya.

chat perbualan di WhatsApp dua sahabat
Fuh! Inia da satu tugasan berat yang telah diamanahkan oleh bestfriend Abang Nara. Membeli aircond bukanlah satu benda mudah. Kena cari harga yang berpatutan, cepat sejuk, rekaan menarik, ada teknologi canggih dan yang paling penting, jimat elektrik.

Demi persahabatan yang telah terjalin berpuluh-puluh tahun ini, maka Abang Nara telah membuat kajian yang penuh intensif dan menyeluruh untuk mencari aircond terbaik di pasaran sekarang. Setelah berhempas pulas tidak tidur malam beberapa hari, akhirnya Abang Nara telah bertemu jawapan untuk persoalan ini.  Jeng, jeng, jeng!!!
penghawa dingin Panasonic

Yeahhhh ~~~ Jawapannya tak lain tak bukan ialah penghawa dingin Panasonic, especially untuk mereka yang mempunyai anak-anak kecil di rumah. Sebab apa? Ha, korang kena baca kelebihan dan keawesomean aircond Panasonic di bawah:-

Nanoe Technology
Panasonic menggunakan teknologi Nanoe

Kesemua penghawa dingin Panasonic menggunakan Nanoe Technology yang memastikan udara di dalam rumah bersih dan segar dengan 7 fungsi ini:-

  1. Menghilangkan bau
  2. Menghapuskan bakteria & virus
  3. Menghapuskan kulat
  4. Menghapuskan alergen
  5. Menghapuskan polen
  6. Menghapuskan unsur berbahaya
  7. Melembapkan kulit dan rambut

Ha power kan Nanoe Technology nie? Bila udara dah bersih dan segar, anak-anak kita pun akan jadi lebih cergas dan cerdas sebab mereka sentiasa mendapat oksigen yang berkualiti tinggi.  Mereka juga akan lebih fokus apabila melakukan homework dan paling penting, apabila bangun pagi, seisi keluarga akan merasa lebih bertenaga dan ceria sebab tidur dalam keadaan udara yang sempurna.
teknologi udara yang sempurna

Lagi best, masalah selsema dan bersin pun confirm akan berkurangan sebab tiada lagi virus dan bakteria di ruangan udara rumah kita. Dapatlah jimat duit darapada bawak anak pergi ke klinik untuk ambil ubat.  Kesemua ini dilakukan secara automatik oleh penghawa dingin Panasonic. On je aircond semua jadi sihat. Semudah ABC.
dapat jimat duit apabila kurang virus dan bakteris di ruang udara

Kawal Aircond Di Mana-mana & Bila-bila Masa

Nak lagi best,  penghawa dingin Panasonic jenis X-Premium Inverter mempunyai Network Adaptor yang membolehkan kita mengawalnya bila-bila masa dan di mana-mana sahaja. Ini adalah kerana fungsinya yang sangat best. Sebagai contoh, 10 minit sebelum sampai ke rumah, kita dah boleh hidupkan aircond terlebih dahulu supaya masuk-masuk rumah je dah sejuk. Tiada lagi masalah nak cari remote kat mana, terlupa nak tutup aircond lepas keluar rumah dan sebagainya. Semua dah ada wireless dan semua sangat mudah!!!

Jimat Bil Elektrik
jimat bil elektrik

Salah satu kerisauan yang sering menggangu fikiran kita apabila memasang penghawa dingin ialah bil elektrik yang melambung tinggi. Ha, dengan penghawa dingin Panasonic, tiada sebarang kebimbangan dalam bab ini. Sebabnya aircond Panasonic menggunakan teknologi Inverter yang menjimatkan tenaga sambil mengekalkan suhu sejuk dengan tepat. Waktu mula-mula hidupkan aircond, kompresor akan berputar dengan pantas untuk penyejukan pantas. Apabila dah mencapai suhu yang dikehendaki, putaran kompresor akan diminimumkan agar tidak melakukan sebarang pembaziran sambil memastikan kita tetap kekal selesa. Senang cakap, jangan risau bil elektrik anda tak akan ada banyak perbezaan sebelum dan selepas memasang aircond Panasonic ini.

Apa yang Abang Nara tulis di sini, semuanya Abang Nara dah kongsikan dengan bestfriend yang bertanyakan soalan tadi. Dia pun rupanya buat kajian sendiri jugak. Dan ternyata dia pun memilih aircond Panasonic untuk dipasang di rumahnya. Jadi korang tunggu apa lagi? Maklumat lanjut layari laman rasmi Panasonic




sumber: beautifulnara.com #superpantas

0 comments:

Post a Comment