Sunday, 7 July 2019

#Hiburan: Jangan Berlengah Lagi, Dapatkan Badan Impian Anda Bersama Dorra


dorra slimming

Dorra Slimming  adalah pakar pelangsingan badan dari Perancis yang lebih menumpukan kepada penyelesaian pengurangan berat bawah badan. Segalanya berasaskan kepada seni kecantikan pelangsingan bahagian bawah daripada Perancis, ala-ala teknologi termaju dari Eropah buat masa ini. Jangan tak tahu yang Dorra Slimming yang unik dan berprestasi tinggi telah terbukti melalui kejayaan ribuan wanita Perancis. Tapi, jangan tak tahu yang formula pelangsingan dari Perancis telah diperhalusi dan disesuaikan mengikut keperluan wanita Asia.  Dah banyak pun pengikftiran di peringkat global dan Malaysia yang dicapai oleh Dorra Slimming ini.

dorra slimming

Macam yang diberitahu tadi, rawatan Dorra Slimming ini sebenarnya lebih fokus kepada bahagian bawah badan seperti perut, pinggul dan paha. Dan jangan risau, Dorra Slimming tidak menggunakan sebarang suntikan atau pengambilan sebarang pil-pil ataupun menahan lapar. Dan setiap rawatan Dorra ini direka khas mengikut keadaan berat badan setiap pelanggan dan Dorra Slimming MENJAMIN pengurangan sebanyak 5cm atau lebih dalam rawatan pertama.

Perghhh menariknya. Nah kami tengoklah sendiri kejayaan pelanggan Dorra Slimming di bawah dalam menjalani rawatan-rawatan yang ditawarkan.

1. Melissa

melissa dorra

  • SEBELUM: 85kg
  • SELEPAS: 49kg
  • KEJAYAAN: Turun 36kg dalam 12 bulan!

Dengan bantuan Dorra Slimming, beliau bukan sahaja berat mencapai berat idaman beliau iaitu, 50kg malah beliau Berjaya mengurang sehingga mencapai 49kg dalam masa 12 bulan sahaja!

Kini, beliau bebas membeli apa-apa stail baju yang disukai tanpa perlu risau tentang saiz badan. Beliau tidak lagi diejek dan makin berkeyakinan dan bangga dengan penampilan sendiri.

2. Titien Nurjeicyla

dorra slimming

  • SEBELUM: 60kg
  • SELEPAS: 46kg
  • KEJAYAAN: Turun 14kg dalam 12 bulan!

Titien berasa sangat tertekan semasa mengandung disebabkan berat badan yang makin meningkat dan saiz badan yang makin membesar. Mujur beliau berjumpa dengan pakar Dorra dan berjaya membakar lemak tepu di bahagian perut.

Ukuran pinggang beliau mengecut dari 29 inci kepada 22 inci dan berat beliau pun turun sebanyak 14kg dalam beberapa sesi rawatan sahaja. Sekarang, beliau bukan sahaja dapat memakai balik baju-baju XS beliau dulu, malah juga banyak dipuji oleh rakan-rakan yang nampak macam tidak pernah bersalin!

dorra slimming

So ..teruja kan ? Nah Dorra Slimming buat masa ini sedang menawarkan pakej istimewa KHAS hanya kepada 100 pembaca wanita Beautiful Nara.

dorra

Jangan tak tahu yang harga asal Pakej Super Deal ini adalah RM2868, TAPI kali ini hanya RM660 untuk 30 SESI RAWATAN seperti di bawah. Berbaloi-baloi tu dan inilah PELUANG TERBAIK anda untuk mendapatkan bentuk badan idaman pada harga penjimatan SUPER.

  • 10 Rawatan Kapsul Infra Spa
  • 10 Rawatan Ramping Badan Bentuk S
  • 10 Sesi Bakar Lemak
  • 1 Krim Selulit

Siapa cepat, dia dapat. CEPAT !!  Klik  link ini untuk tebus Pakej Super Deal Dorra Slimming anda sekarang.  Jangan salahkan kami pula kalau terlepas peluang terbaik 2019 Dorra Slimming.


sumber: beautifulnara.com #superpantas

0 comments:

Post a Comment