Tuesday, 11 June 2019

#Hiburan: Terpalit Skandal Video, Azwan Ali Harap Abangnya Bertabah


Ketika ini viral mengenai sebuah video skandal seks yang melibatkan seorang lelaki mirip Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Dato’ Seri Azmin Ali. Kedaan menjadi lebih hangat apabila tersebar pula video akuan sumpah dari seorang lagi lelaki dalam video seks berkenaan.

Bersimpati dengan segala tuduhan yang dilemparkan kepada Azmin, selebriti Azwan Ali berharap abangnya itu kekal tabah dan dapat membersihkan namanya.

Tidak mustahil, apa yang berlaku mungkin merupakan perbuatan khianat daripada pihak tertentu yang ingin menjatuhkan maruah Azmin.

Bagi saya, ia merupakan ujian terbesar buat beliau dengan kedudukannya sekarang sebagai menteri dan ahli politih. Mungkin ada pihak cuba untuk jatuhkan dia. Beliau kena kuat. Saya berharap beliau tabah, dapat menghadapi dakwaan ini dan membersihkan namanya sekiranya ia adalah fitnah.

Saya beri nasihat untuk beliau supaya kuat hadapi ujian terbesar ini, bukan sebab video dakwaan yang tersebar tetapi kerana saya lebih mengenali dia. Saya tidak terkejut langsung dapat video-video itu. Saya sebagai adik lebih mengenali dia macam mana.

Terdahulu, tular tiga video seks mirip menteri bersama seorang lelaki. Malah, rakaman perbualan mereka turut tersebar. Dalam video berkenaan, seorang lelaki kelihatan melakukan seks oral terhadap ‘menteri’ berkenaan.

Sumber Berita : mStar Online


sumber: beautifulnara.com #superpantas

0 comments:

Post a Comment