Sunday, 19 May 2019

#Informasi: Bintang Hollywood Ditendang Ketika Me­nga­carakan Satu Program Di Afrika Selatan.


GABUNGAN gambar merakamkan detik-detik sebelum dan selepas Arnold
GABUNGAN gambar merakamkan detik-detik sebelum dan selepas Arnold Schwarzenegger ditendang oleh seorang lelaki dari arah belakang dalam satu kejadian di Johannesburg, Afrika Selatan, kelmarin. AGENSI

HALAMAN HIBUAN
Schwarzenegger ditendang di Afrika Selatan
Hasil carian imej untuk Schwarzenegger d
JOHANNESBURG 19 Mei – Bintang Hollywood, Arnold Schwarzenegger diserang oleh seorang lelaki yang menendangnya ketika me­nga­carakan satu program kesukanan di Afrika Selatan, semalam.
Lapor CNA Lifestyle, atlet bina badan dan bekas ahli politik itu sedang berbual dengan peminatnya di Pusat Konvensyen Sandton di sini apabila seorang lelaki secara tiba-tiba menendangnya dari belakang.
“Terima kasih atas keprihatinan anda semua, namun tiada apa yang perlu dibimbangkan.
“Saya hanya menyedari bahawa saya ditendang selepas melihat semula video yang dirakam peminat,” kata bintang berusia 71 tahun itu.
Bintang filem ‘Terminator’ itu berada di Afrika Selatan bagi menghadiri acara tahunan Arnold Classic Africa, sebuah festival pelbagai sukan.
Dalam pada itu, pihak penganjur memaklumkan ba­hawa suspek penyerang ber­kenaan sudah ditahan dan dia diburu polis sebelum ini atas kesalahan yang sama.
Schwarzenegger pula memaklumkan bahawa dia enggan mendakwa lelaki berkenaan. – AGENSI

sumber : IbnuHisyam.com #superpantas

0 comments:

Post a Comment