Tuesday, 23 April 2019

#Informasi: Lacur Atas Tikar Berbumbung Bulan Bintang Dalam Hutan Tanjung Kupng.


Alas tikar dalam kawasan hutan yang dijadikan tempat pelacuran oleh tiga warganegara asing di Kampun
ALAS tikar dalam kawasan hutan yang dijadikan tempat pelacuran oleh tiga warganegara asing di Kampung Pok Besar, Tanjung Kupang, Iskandar Puteri, Johor, malam tadi. - UTUSAN ONLINE


Langgan pelacur dalam hutan
ISKANDAR PUTERI 24 April - Beralaskan tikar serta berbumbungkan bulan dan bintang. Itu sudah cukup buat warga asing melampiaskan nafsu serakah mereka dengan melanggan pelacur di kawasan hutan Kampung Pok Besar, Tanjung Kupang di sini.
Kegiatan itu terbongkar apabila polis berjaya menahan tiga individu melibatkan seorang bapa ayam berusia 35 tahun dan dua wanita masing-masing berusia 40 dan 34 tahun.
Ketua Polis Daerah Iskandar Puteri, Asisten Komisioner Dzulkhairi Mukhtar berkata, ketiga-tiga yang ditahan merupakan warganegara Indonesia.
“Berdasarkan siasatan, mereka telah menjalankan kegiatan itu sejak sebulan yang lalu dengan menyasarkan pekerja asing di kawasan berhampiran.
“Mereka beroperasi dari pukul 8 malam hingga 1 pagi dan mengenakan bayaran sebanyak RM50,” katanya menerusi satu kenyataan, di sini sebentar tadi.
Polis turut merampas dua gulung tisu, dua botol minyak disyaki minyak pelincir dan wang tunai berjumlah RM100.
Kes disiasat mengikut Seksyen 372 dan Seksyen 372(B) Kanun Keseksaan serta Seksyen 6(1)(c) Akta Imigresen 1959/63. - UTUSAN ONLINE
Komen Weblog Ibnu HasyimLacur atas tikar berbumbungkan langit, bulanbintang dalam hutan Tanjung Kupng, Johor. Ini macam pun ada di Malaysia bawah PH!

sumber : IbnuHisyam.com #superpantas

0 comments:

Post a Comment