Wednesday, 17 April 2019

#Hiburan: Teruja Nak Tengok Video Panas Saya, Kalau Memang Ada Tunjukkanlah – Ismail Izzani


Baru-baru ini penyanyi Ismail Izzani sekali lagi terpalit dengan kontroversi hangat apabila ada pihak menyebarkan ‘screenshot’ kononnya beliau terbabit dalam video lucah.

Bagaimanapun, Ismail menafikan sekeras-kerasnya gosip tersebut. Ismail tidak faham dan merasa kesal mengapa beliau menjadi mangsa fitnah oleh pengguna laman sosial.

Saya pun tak tahu kenapa menjadi sasaran selepas Aiman Tino. Tak tahu nak cakap macam mana. Apabila saya tengok sendiri paparan skrin itu sangat kelakar. Saya pun sudah hubungi sendiri pengguna akaun Twitter itu untuk minta video penuh. Sebab apa yang disebarkan itu dalam bentuk paparan skrin dan gambar. Bagi saya ia tak cukup.

Bukan saja saya, malah orang luar pun teruja nak tengok video itu. Tapi saya yakin, kalau mereka ternampak video itu nanti, insya-Allah mereka tahu ia bukan saya. Yang tak tahu, mungkin akan tetap cakap saya.

Menganggap ia bukan satu isu yang besar, Ismail tidak merancang untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap pihak yang menyebarkan berita tidak benar itu.

Ismail menganggap apa yang berlaku adalah sebahagian ujian dan dugaan beliau bergelar anak seni. Ismail juga berkata beliau akan lebih berhati-hati dalam melakukan apa sahaja perkara selepas ini kerana tidak mahu mengundang sebarang fitnah.

Sumber Berita : Harian Metro


sumber: beautifulnara.com #superpantas

0 comments:

Post a Comment